Referenciák

 

" Gabi nagyon kompetens coach, csak ajánlani tudom. Pont a megfelelő pillanatban érkezett az életembe és ügyes kézzel segített visszaterelni az utamra. Sikerült szembesülnöm az elfojtásaimmal és rádöbbentem néhány olyan dologra, amivel korábban sikeresen tudtam félrevezetni magam. Sokat segített a vezetőmmel való eredményesebb kapcsolattartásban, a priorizálásban és az öszintébb önreflexióban"         

Andri Diana, SOS Gyermekfalu Alapítvány, Kommunikációs Igazgató "Nagyban segítette értékeim átlátását, ezzel lehetővé tette magam és területem magabiztosabb képviseletét"

Simon Norbert, Pénzügyi Vezető, UNICEF Magyar Bizottság 


"Egyetlen szó: tudatosság. Azt hiszem, egy fokkal tudatosabban kezelem a különféle konfliktusszituációkat, és ennek köszönhetően hajlamosabb is lettem arra, hogy bevállaljak egy-egy konfliktusos szituációt."

R. Nagy András, Ügyvezető Igazgató, Próbakő Kommunikáció 


"Az ülések nagyon hatékonyak voltak, hiszen már újra dolgozok!"

Szemerédi Katalin, volt MALÉV légiutas kísérő 

 

"Minden pedagógiai tanítás, minden erőszakos ráhatás, minden sértő, vagy pátyolgató nevelési, átalakítási formátum nélkül fordult problémám felé a  coach, ami először meglepett, (hisz rosszabbat vártam)  és igazán felszabadultan, vidáman állapodtunk meg a következő találkozóban. Öt alkalommal találkoztunk. Soha nem láttam fáradtnak, ( pedig dolgozó nő és édesanya) érdektelennek, (pedig akár az is lehetne a hülyeségeim hallatán), türelmesen, erőt és bizalmat adva a -változtatási lehetőségek megvalósításában- szeretettel, emberi melegséggel fordul felém, ami a vállalt munkánál sokkal, de sokkal több!"

  L. Judit,  HANEM Munkacsoport vezető, AVM 

PortraitvdMG_204x204.jpg

van der Meer Gabriella MCC

Coach, Teamcoach, Tréner, Facilitátor, Coach képző

Agilis szervezetfejlesztő

24 év Interkulturális Vezetői, Pedagógiai, Coaching Tapasztalat

Nemzetközi Akkreditáció  (MCC  - Master Certified Coach)

+36 70 2125112

 MCC_Visual.png

többet a coachról

Friss a blogban

Változásmenedzsment

Változásmenedzsment

A változásokról már sokan sok helyen írtak. Letagadhatatlan, hogy az egyetlen állandó... :-)

 

De hogy kezeljük, mire figyeljünk?

Szükséges-e szakember, s ha igen, mikor kihez forduljunk?

Változásmenedzsment
Facebook